autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Limonada cu menta

Autor: Mirela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2014

Ingrediente
6 litri apa,, 1 Kg zahar,, 2 lamai,, un manunchi de menta

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un borcan amesteci apa cu zaharul (eu pun mai putin zahar pentru ca nu imi place foarte dulce - 750 g). Adaugi coaja si zeama celor doua lamai si menta spalata. Amesteci pana se dizolva zaharul. Astupi borcanul cu un capac si il lasi in bucatarie 24 de ore. Apoi strecori limonada in sticle si o dai la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu menta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Limonada cu menta -reteta araba

Limonada cu menta -reteta araba

Lamaia se stoarce si se pune in mixer impreuna cu apa, zaharul si frunzele de menta.Se amesteca pana

10 voturi    6 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe
Limonada cu miere, menta si lamaie

Limonada cu miere, menta si lamaie

Frunzele de menta se spala si se pun in paharul de la blender sau direct in carafa ( asta in cazul

3 voturi    1 comentariu
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 litri apa,
  • 1 Kg zahar,
  • 2 lamai,
  • un manunchi de menta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Socată reţeta bunicii Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul de lamaie

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Socată reţeta bunicii Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii 1/2kg de zahar se arde pe foc dupa care se stige cu apa si se lasa sa fiarba pana se topeste tot caramelul.

11 voturi    5 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
Dulceata de mure si fructe negre