Amesteca Limocello cu sucul si coaja de lamaie. Toarna smintina intr-un bol mare si amesteca usor cu zaharul, apoi toran-o peste compozitie cu lamaie si incorporeaza toate ingredintele. Imparte compozitia in sase pahare mici. Lasa-le la frigider pentru cel putin o ora. Chaiar inainte de servire, zdrobeste 6 buscuiti cu un sucitor si presara-i peste fiecare desert. Aduga putina coaja de lamaie. La acest desert, poti adauga cite o pricomigdala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii