autor:

kok miori

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Linguini cu zuchinni si rosii cherry

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2013

Ingrediente
500 gr linguini, 3 zuchinni-bostanel verde subtire, 1 lingurita de sare grunjoasa, frunze de busuioc preferabil cele mici, frunze de patrunjel, 20 de rosiore, 4 linguri ulei de masline, 4 catei de usturoi zdrobiti, 200 gr de branza telemea sau mozzarella

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala zuchini se taie felioare si se presara cu sare grunjoasa si se lasa 10 minute sa se mureze in sare dupa care se clatesc si se usuca pe hartie absorbanta.Rosioarele se taie in doua sau in patru cum doriti.

Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul se pune usturoiul si se lasa putin sa se prajeasca fara sa se arda dupa care adaugam frunzele de busuioc si patrunjel si le amestecam cateva minute adaugam rosioarele amestecam si stingem focul.

Fierbem pastele dupa indicatiile de pe ambalaj, le strecuram si adaugam in cratita cu rosioare amestecam bine adaugam si bostaneii, transferam intr-un platou de servire si punem si branza faramitata, amestecam din nou si servim. Usor de pregatit si bun caci este o combinatie de paste cu legume care este bun ptr copii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linguini cu zuchinni si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole boabe

Iahnie de fasole boabe

Se pune fasolea alba la inmuiat in apa rece, astfel incat boabele sa se umfle si se se fragezeasca,

15 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita taraneasca cu lipii de casa

Tocanita taraneasca cu lipii de casa

Se spala carnea, se taie in bucati mici si se prajeste in putin ulei, cu sare si piper. Cand se rumeneste

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr linguini
  • 3 zuchinni-bostanel verde subtire
  • 1 lingurita de sare grunjoasa
  • frunze de busuioc preferabil cele mici
  • frunze de patrunjel
  • 20 de rosiore
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi zdrobiti
  • 200 gr de branza telemea sau mozzarella

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sufle de dovlecei