Se spala zuchini se taie felioare si se presara cu sare grunjoasa si se lasa 10 minute sa se mureze in sare dupa care se clatesc si se usuca pe hartie absorbanta.Rosioarele se taie in doua sau in patru cum doriti.
Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul se pune usturoiul si se lasa putin sa se prajeasca fara sa se arda dupa care adaugam frunzele de busuioc si patrunjel si le amestecam cateva minute adaugam rosioarele amestecam si stingem focul.
Fierbem pastele dupa indicatiile de pe ambalaj, le strecuram si adaugam in cratita cu rosioare amestecam bine adaugam si bostaneii, transferam intr-un platou de servire si punem si branza faramitata, amestecam din nou si servim. Usor de pregatit si bun caci este o combinatie de paste cu legume care este bun ptr copii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii