Se face o pasta din: nuca, zahar, faina, unt, bicarbonat, oua.
3/4 din coca se intinde in foaie si se pune intr-o tava unsa cu unt, se pune gemul peste foaie si scortisoara (cine doreste poate pune bucatele de nuca).
Restul de aluat se intinte si se taie fasii cu care se acopera linzerul, se da la cuptor la foc potrivit 40 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii