autor:

Czompa

» » Aperitive

Lipie umpluta

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
1 lipie libaneza, 1rosie, 2-3 linguri de varza cu maioneza(se taie varza fideluta, se freaca cu sare, se lasa cam 20de minute dupa care se stoarce bine de tot si se adauga in maioneza preparata in casa dintr-un galbenus crud, unul fiert, mustar si ulei, se potriveste de sare si piper),2felii grosute de sunca presata taiata felii lunguiete sau 200g piept de pui taiat fasii si prajit pe gratar,50g de cascaval ras mare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Se unge lipia cu cele 2-3 linguri de varza cu maioneza, se presara sunca taiata sau pieptul de pui prajit, rosia taiata cubulete, cascavalul ras si se ruleaza. Se mai adauga ketchup cine prefera(sotul meu mai pune chiar daca are rosii). Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Lipie umpluta

Lipie umpluta

Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie.

13 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
LIPIE LIBANEZA UMPLUTA

LIPIE LIBANEZA UMPLUTA

Lipia se unge cu ketchup, se prajesc cateva feliute de salam, se toarna ouale batute cu sare, piper

9 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    O umplutura foarte gustoasa!

  • Fara foto

    BB , 09 august 2009

    Super buna...!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Buna trebuie sa fie.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Yammi...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Yammi, o Shaorma!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Arata foarte bine si se aseamana foarte bine cu shaorma,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 lipie libaneza
  • 1rosie
  • 2-3 linguri de varza cu maioneza(se taie varza fideluta
  • se freaca cu sare
  • se lasa cam 20de minute dupa care se stoarce bine de tot si se adauga in maioneza preparata in casa dintr-un galbenus crud
  • unul fiert
  • mustar si ulei
  • se potriveste de sare si piper),2felii grosute de sunca presata taiata felii lunguiete sau 200g piept de pui taiat fasii si prajit pe gratar,50g de cascaval ras mare.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

O umplutura foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Muraturi asortate