Se framanta faina cu margarina, galbenusuri, rom, sare si cu atata smantana, cat sa obtinem un aluat elastic.
Se framanta bine, apoi se imparte in doua si se lasa sa stea la rece timp de o ora.
Se intinde o portie din aluat, se tapeteaza cu ea o tava mijlocie si se asaza pe ea umplutura din carnea macinata, amestecata cu smantana si condimentata cu piper, si se acopera cu a doua jumatate de aluat intins.
Se inteapa suprafata cu furculita, apoi se unge cu albus

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii