Se taie pieptul de pui in suvite subtiri(se taie mai usor daca este putin congelat).Intr-un bol se amesteca faina si condimentele.Se trec suvitele de pui prin acest amestec,apoi prin oul batut si apoi prin pesmet.Se rumenesc intr-o tigaie cu ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.Se pregateste salata amestecand:rosiile,castravetele si ardeiul tocate marunt.Se potriveste de sare,ulei de masline,putin otet si se amesteca bine adaugand ceapa caramelizata.Lipiile se ung cu sosul picant sau/si maioneza,se adauga cateva felii de cascaval,doua linguri (scurse bine de zeama)din salata pregatita si 2,3 suvite de pui.Se infasoara strans si se prind eventual cu cate o scobitoare.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii