Se amesteca faina cu sarea.
Dragii mei , atunci cind vrei ceva rapid, aceste lipii sunt numai bune.
Se pot umple cu salam, crema de branza, avocado, hamburger sau cu ce altceva va place.
Se fac foarte usor, iar ingredientele se gasesesc in toate bucatariile. Nu necesita dospire, pentru ca nu contin drojdie
Se amesteca faina cu sarea si se adauga apa si putin ulei, se framanta bine, cat sa iasa o coca tare sa o putem modela si se lasa jumatate de ora. Se portioneaza bucati de aluat aproximativ cat 3 nuci, aceasta bila de aluat ce rezulta, se rasuceste pana se formeaza un snur de aluat de 20-25 cm lungime care se rasuceste sub forma unui colac.
Se intind acesti colacei pana rezulta forma rotunda, foarte subtire si se coc in tigaia incinsa cu foarte putin ulei.
Se servesc alaturi de diverse preparate.
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii