autor:

emadina

» » Aperitive

Lipii umplute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Ingrediente
250 g sunca de curcan/pui, 150 g branza de capra, 100 g smantana, 1 telina mica, 1 ardei gras rosu mic, 200 g maioneza, usturoi,, lipii libaneze mici

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoarea mica

Sunca se taie fasii si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie se umplu lipiile care apoi se ruleaza, se ung cu putin unt pe deasupra si se dau la cuptor sa se rumeneasca putin -cel mult 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Lipii umplute

Lipii umplute

1. Se face la masina de paine un aluat din apa, sare, zahar, putina faina si untura. Se mixeaza,

28 voturi    28 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Se taie pieptul de pui cubulete, se asezoneaza cu sare ,piper, boia afumata si se trage la tigaie

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Am saf ac si eu, dar cu branza de vaci ca nu gasesc branza de capra.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g sunca de curcan/pui
  • 150 g branza de capra
  • 100 g smantana
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras rosu mic
  • 200 g maioneza
  • usturoi,
  • lipii libaneze mici

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Am saf ac si eu, dar cu branza de vaci ca nu gasesc branza de capra.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu carne de pui