autor:

emadina

» » Aperitive

Lipii umplute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Ingrediente
250 g sunca de curcan/pui, 150 g branza de capra, 100 g smantana, 1 telina mica, 1 ardei gras rosu mic, 200 g maioneza, usturoi,marar, lipii libaneze mici

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoarea mica
Sunca se taie fasii si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie se umplu lipiile care apoi se ruleaza, se ung cu putin unt pe deasupra si se dau la cuptor sa se rumeneasca putin -cel mult 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Lipii umplute

Lipii umplute

1. Se face la masina de paine un aluat din apa, sare, zahar, putina faina si untura. Se mixeaza,

29 voturi    28 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Se taie pieptul de pui cubulete, se asezoneaza cu sare ,piper, boia afumata si se trage la tigaie

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Am saf ac si eu, dar cu branza de vaci ca nu gasesc branza de capra.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g sunca de curcan/pui
  • 150 g branza de capra
  • 100 g smantana
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras rosu mic
  • 200 g maioneza
  • usturoi,marar
  • lipii libaneze mici

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Am saf ac si eu, dar cu branza de vaci ca nu gasesc branza de capra.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
orez exotic