Intr-un vas cu apa in clocot si sare se adauga progresiv, sub forma de ploaie, malaiul cernut si se bate cu telul. Se continua fierberea la foc potrivit, amestecind pina dispar cocoloasele si devine mai consistenta, dupa preferintele fiecaruia. Cind este aproape gata, se adauga untul si sa mai amesteca o data.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii