autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mâncare de hrişcă şi praz

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
- 80 g de hrişcă, - 60 g de caşcaval ras, - 300 ml de apă, - 250 g de praz, - 1 cub de supă de legume, - 2 linguri de brânză de vaci, - sare şi piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Curăţă şi taie fin prazul, pune-l într-o tavă, cu hrişca , cubul, sarea şi piperul. Adaugă 300 ml de apă clocotită. Lasă să se odihnească 20 min.

Adaugă brânza în preparat, amestecă bine şi pune la cuptor cald(aprox.250°C) timp de 35 mn, (apa trebuie să fie complet absorbită).

Presară caşcavalul şi mai dă la cuptor 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de hrişcă şi praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele. Intr-o tava asezam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plăcintă cu urdă și lobodă roșie

Plăcintă cu urdă și lobodă roșie

Cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijloc in care punem drojdia, presaram zaharul peste

8 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • - 80 g de hrişcă
  • - 60 g de caşcaval ras
  • - 300 ml de apă
  • - 250 g de praz
  • - 1 cub de supă de legume
  • - 2 linguri de brânză de vaci
  • - sare şi piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

83 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza dulce