autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mâncare de hrişcă şi praz

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
- 80 g de hrişcă, - 60 g de caşcaval ras, - 300 ml de apă, - 250 g de praz, - 1 cub de supă de legume, - 2 linguri de brânză de vaci, - sare şi piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Curăţă şi taie fin prazul, pune-l într-o tavă, cu hrişca , cubul, sarea şi piperul. Adaugă 300 ml de apă clocotită. Lasă să se odihnească 20 min.

Adaugă brânza în preparat, amestecă bine şi pune la cuptor cald(aprox.250°C) timp de 35 mn, (apa trebuie să fie complet absorbită).

Presară caşcavalul şi mai dă la cuptor 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de hrişcă şi praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu ouă la cuptor

Cartofi cu ouă la cuptor

Se spală cartofii, se decojesc şi se pun la fiert într-o oală cu apă cât să-i acopere

6 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac

Spanac

Se curata spanacul daca este crud si usturoiul...In cratita se pune uleiul si usturoiul presat. Se

10 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • - 80 g de hrişcă
  • - 60 g de caşcaval ras
  • - 300 ml de apă
  • - 250 g de praz
  • - 1 cub de supă de legume
  • - 2 linguri de brânză de vaci
  • - sare şi piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

126 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Chec aperitiv multicolor