autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mâncare de hrişcă şi praz

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
- 80 g de hrişcă, - 60 g de caşcaval ras, - 300 ml de apă, - 250 g de praz, - 1 cub de supă de legume, - 2 linguri de brânză de vaci, - sare şi piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Curăţă şi taie fin prazul, pune-l într-o tavă, cu hrişca , cubul, sarea şi piperul. Adaugă 300 ml de apă clocotită. Lasă să se odihnească 20 min.

Adaugă brânza în preparat, amestecă bine şi pune la cuptor cald(aprox.250°C) timp de 35 mn, (apa trebuie să fie complet absorbită).

Presară caşcavalul şi mai dă la cuptor 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de hrişcă şi praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu legume la cuptor

Orez cu legume la cuptor

Incingeti cuptorul la 190grade. Spalati orezul de mai multe ori si uscati bine. Incingeti uleiul

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • - 80 g de hrişcă
  • - 60 g de caşcaval ras
  • - 300 ml de apă
  • - 250 g de praz
  • - 1 cub de supă de legume
  • - 2 linguri de brânză de vaci
  • - sare şi piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei