Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, iar morcovii se curata si se taie rondele si se pun impreuna cu mazarea la fiert in baie de aburi. Intre timp se prepara sosul din cele 2 cepe taiate marunt care se calesc in ulei incins si rosiile in bulion, sare, boia de ardei iute, boia de ardei dulce si la sfarsit mararul tocat marunt. Cand legumele sunt gata, se amesteca cu sosul si se lasa impreuna 15 minute dupa care se poate consuma.Daca doriti se poate face si cu piept de pui care se poate fierbe in baie de aburi odata cu legumele sau se poate cali impreuna cu ceapa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii