autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

MACAROANE CU BRANZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
O punga de macaroane, 1/4 telemea rasa(sau branza de oaie), 100 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Macaroanele fierte, strecurate, se pun intrun caratit peste untul fierbinte, le presaram cu branza si le dam la cuptor pana infierbanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "MACAROANE CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Macaroane cu branza si stafide

Macaroane cu branza si stafide

Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Macaroane cu branza

Macaroane cu branza

Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.Se

16 voturi    6 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • O punga de macaroane
  • 1/4 telemea rasa(sau branza de oaie)
  • 100 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu brânză și fistic