Autor:
Monica (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 septembrie 2010
Ingrediente
300g macaroane fusili, 2 plicuri de budinca, 1 l lapte fiert, 9 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilat, scortisoara
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
se fierb macaroanele. Si se face si budinca conform instructiunilor de pe plic. Apoi se amesteca macaroanele cu budinca si deasupra se pune un strat mai gros de budinca.
Se adauga mirodeniile si se pune intr-o tava la cuptor.
Se tine aprox 20 min.
E o reteta foarte simpla si buna.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu budinca la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
vio (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010
interesanta reteta ta