Reteta postata pe: 23 februarie 2011
Ingrediente
un pachet de macaroane, carnati, smantana, cascaval cam 300g, sare, piper, ierburi :oregano, busuioc.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Punem intr-o oala apa la fiert cu sare si putin ulei,cand clocoteste pune macaroanele la fiert,intre timp taiem rondele carnatul si il prajim.
Cand sunt fierte macaroanele le scurgem de apa si dam un jet de apa peste ele.
Intr-o tava termorezistenta, punem jumate din macaroane, peste care punem un rand de cascaval razuit prin razatoarea mare, un rand de smantana, carnati, apoi restul de macaroane,apoi punem iarasi smantana, cascaval, carnati si deasupra de tot se pune ierburi.
Se da la cuptor timp de 30 de minute la foc mic.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu carnati, smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Raileanu Ovidiu , 02 decembrie 2013
miine incerc si eu
Mioara Ioan , 26 noiembrie 2013
Minunata, dar fara carnati, si oua batute deasupra!!!!!!!!! jos palaria!!!!!!!!!!!!!!
Juncu Simona , 11 septembrie 2013
acum o fac...!!!!!!!
dana , 10 septembrie 2013
DA E F. BUNA
Ani Ghita , 10 septembrie 2013
arata super bine...
Nita Liliana , 10 septembrie 2013
tentant de incercat. pare apetisant
Georgescu Elena Rezinela , 10 septembrie 2013
Ce buna esteeeeeeee.
Gelu Gigel , 10 septembrie 2013
imi lasa gura apa. cred ca este buna o sa incerc sa fac si eu,
Dana Chirila , 27 august 2013
Azi voi face si eu aceasta reteta..arata foarte bine :)
DANA , 27 august 2013
Azi vreau sa fac si eu aceasta reteta..arata foarte bine..as vrea sa stiu daca se pune ulei inainte de a pune pastele in oala termorezistenta.
Any Novanc , 20 august 2013
Mersi!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011
Arata tare frumos.