Albusele se bat bine cu mixerul la viteza cea mai mare,pina incepe sa se formeze bezea atunci se adauga treptat zaharul pina bezeua se intareste bine.
Se adauga nuca treptat amestecand cu o lingura de sus in jos ca bezeua sa nu se strice.Se adauga coaja de lamaie, si amidonul de porumb sau de cartof .
Pe o tava tapetata cu pergament adaugam gramajoare din compozitie cu 2 lingurite sau cu un spriter.Se dau la copt la 177 de grade -cuptorul incalzit dinainte.Se lasa pina se rumenesc usor.Se pot servi asa sint foarte gustoase sau se poate unge cu putina nutella fundul uneia si se lipeste cu alt macaron.
Este si asa foarte gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii