Se curata macrisul, se spala bine si se pune la fiert in putina apa sarata pina se inmoaie bine. Se scurge de apa si se trece prin sita, adaugind in acest timp cite o lingurita de apa. Se prajeste faina putin in unt intr-o cratita, se stinge cu laptele si se adauga pireul de macris, sarea si piperul lasind sa fiarba incet la foc mic pina scade bine. Se adauga smintina, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se asaza pe o farfurie de servit.
Se garniseste cu sferturi de oua rascoapte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii