autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu peste

MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 macrou, 2 cartofi, 1 morcov, 1/2 dovlecel, 1/2 ceapa, 3-4 buchetele de broccoli, ceapa, 1 rosie, 3 felii de lamaie, ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Macroul se curata, se spala si se condimenteaza dupe gust, apoi se unge cu putin ulei de masline si se aseaza pe folia de aluminiu unsa cu ulei in prealabil pentru a nu se lipi macriul de ea. Legumele se curata, se spala si se taie rondele( mai putin broccoli care se desface in buchetele mici) si se aseaza peste macrou. Se sareaza legumele si se mai adauga putin ulei peste ele. Se infasoara bine macroul in folia de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 minute la o temperatura de 200 grade. Se serveste cu zeama de lamaie deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou marinat

Macrou marinat

Am spalat macroul, l-am curatat si l-am asezat in tava impreuna cu o cana apa si ingredientele, mai

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu orez orez american(specific arab)

File de peste cu orez orez american(specific arab)

Se pune pe foc o cratita cu ulei de masline(cele 7 linguri);cind e fierbinte,se pune ceapa verde(taiata

3 voturi    14 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    lucian m (Maestru bucatar):

    Am preparat aceasta reteta fara dovlecel, adaugand ardei gras taiat felii. Am folosit condimente de peste din plic, suplimentand cantitatea de ghimbir.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    O bunatate.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    O reteta usoara si gustoasa! Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale
Cookie Settings