autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu peste

MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 macrou, 2 cartofi, 1 morcov, 1/2 dovlecel, 1/2 ceapa, 3-4 buchetele de broccoli, ceapa, 1 rosie, 3 felii de lamaie, ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Macroul se curata, se spala si se condimenteaza dupe gust, apoi se unge cu putin ulei de masline si se aseaza pe folia de aluminiu unsa cu ulei in prealabil pentru a nu se lipi macriul de ea. Legumele se curata, se spala si se taie rondele( mai putin broccoli care se desface in buchetele mici) si se aseaza peste macrou. Se sareaza legumele si se mai adauga putin ulei peste ele. Se infasoara bine macroul in folia de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 minute la o temperatura de 200 grade. Se serveste cu zeama de lamaie deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • lucian m (Maestru bucatar):

    Am preparat aceasta reteta fara dovlecel, adaugand ardei gras taiat felii. Am folosit condimente de peste din plic, suplimentand cantitatea de ghimbir.

  • 2 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    O bunatate.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    O reteta usoara si gustoasa! Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 1 macrou
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ceapa
  • 3-4 buchetele de broccoli
  • ceapa
  • 1 rosie
  • 3 felii de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate.

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap cu sos de rosii