autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu peste

MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 macrou, 2 cartofi, 1 morcov, 1/2 dovlecel, 1/2 ceapa, 3-4 buchetele de broccoli, ceapa, 1 rosie, 3 felii de lamaie, ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Macroul se curata, se spala si se condimenteaza dupe gust, apoi se unge cu putin ulei de masline si se aseaza pe folia de aluminiu unsa cu ulei in prealabil pentru a nu se lipi macriul de ea. Legumele se curata, se spala si se taie rondele( mai putin broccoli care se desface in buchetele mici) si se aseaza peste macrou. Se sareaza legumele si se mai adauga putin ulei peste ele. Se infasoara bine macroul in folia de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 minute la o temperatura de 200 grade. Se serveste cu zeama de lamaie deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod pane

File de cod pane

Portionez pestele spalat si uscat in prosop.Trec bucatile de peste prin faina, ou batut cu sare,

7 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Peste prajit

Peste prajit

PestIi se curata de icre si de branhiI, se taie bucatele (capul il puteti folosii la ciorbe). Dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    lucian m (Maestru bucatar):

    Am preparat aceasta reteta fara dovlecel, adaugand ardei gras taiat felii. Am folosit condimente de peste din plic, suplimentand cantitatea de ghimbir.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    O bunatate.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    O reteta usoara si gustoasa! Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu masline