Peştele se curăţă, se spală bine, se sărează, se piperează, se presară cu boia dulce de ardei, se aşază într-un vas care se pune la frigider până a doua zi.
Ceapa şi morcovii se spală, se curăţă, se taie ceapa julien iar morcovii se taie rondele subţiri şi usturoiul se taie feliuţe. Se toarnă în tavă uleiul, se aşează ceapa, morcovul şi usturoiul, deasupra se aşează bucăţile de macrou care au fost crestate şi în crestături au fost înfipte felii de lămâie. Se completează cu apă cât să acopere peştele. Se acoperă tava cu un capac sau cu folie de aluminiu şi se bagă la cuptorul încins în prealabil. Se lasă la cuptor cu folia 30 minute , se scoate folia, se adaugă bulionul şi o lingură de sos de chilli şi se bagă înapoi la cuptor, fără folie, până ce sosul scade.
Se serveşte cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii