Macrou cu legume la Doubletta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Macrou cu legume la Doubletta

Ingrediente

  • 1 peste macrou mare
  • 1 cartof mare
  • 1 rosie mare
  • frunze de patrunjel verde
  • o lamaie
  • cateva linguri de ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna cu o cescuta de apa si un praf de sare.Rosia se curata de pielita si se taie cubulete.Se adauga in tigaie cu pestele si zeama de la o lamaie si uleiul de masline.Cartoful se curata si se spala, se taie cuburi.Se pune deasupra capacul sita pt.aburi si se pun cuburile de cartofi deasupra.peste capacul sita se pune capacul de iena.Dupa un timp cand vedeti ca s-au sotat cartofii, ii adaugati si pe ei langa peste si amestecati cu rosia si sosul format.Adaugati patrunjelul verde si gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise