Reteta postata pe: 13 aprilie 2009
Ingrediente
4 pesti macrou, 1 lamaie, 100gr masline, 3 morcovi, partunjel, 300 gr telina, ulei, sare, 1 lingurita otet
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Morcovul si telina se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in abur. Pestele dupa ce a fost curatat, spalat si sarat, se fierbe la abur cu o lingurita de otet, timp de 20 min.
Din 4 linguri de ulei si zeama de lamaie se face un sos cu care se unge pestele cand e gata si deasupra se pune patrunjel tocat marunt, iar alaturi legumele. Se serveste cald cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna
0 voturi
3 comentarii
40 min
Se curata pestii si se spala bine. Se sterg cu un prosop curat de bucatarie. Se maseaza bine cu condimente
21 voturi
4 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate