autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu praz

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 1 macrou curatat de circa 400 g (fara cap), , 1 lingura otet, , sare, , piper proaspat macinat, , 1 legatura marar, , 2 fire de praz, , 1 grapefruit mare (roz), , 1 ceapa, , 1 lingura unt, , 2 linguri vermut alb (sau suc de mere), , 1 varf de cutit anason pisat, , grasime pentru forma.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele, se stropeste cu otet, se sareaza si se pipereaza. Mararul, spalat si zvantat, se introduce in burta pestelui. Se curata prazul si se taie fasii. Se curata grapefruitul de coaja (indepartand pielita alba) si se desface felii deasupra unui bol, pentru ca zeama sa nu se risipeasca. Ceapa curatata se toaca marunt. Se incinge untul intr-o tigaie si se pun la calit fasiile de praz si ceapa. Se adauga feliile de grapefruit, zeama si vermutul si se condimenteaza cu sare si anason pisat. Se toarna compozitia intr-o forma unsa, se aseaza deasupra pestele si se da circa 20 de minute la cuptorul incins la 200°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Obletel crocant

Obletel crocant

Se curata obletelul de intestine apoi se spala in mai multe ape reci si se pune intr-o strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 1 macrou curatat de circa 400 g (fara cap)
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 legatura marar
  • 2 fire de praz
  • 1 grapefruit mare (roz)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri vermut alb (sau suc de mere)
  • 1 varf de cutit anason pisat
  • grasime pentru forma.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap la punga maggi