autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu praz

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 1 macrou curatat de circa 400 g (fara cap), , 1 lingura otet, , sare, , piper proaspat macinat, , 1 legatura marar, , 2 fire de praz, , 1 grapefruit mare (roz), , 1 ceapa, , 1 lingura unt, , 2 linguri vermut alb (sau suc de mere), , 1 varf de cutit anason pisat, , grasime pentru forma.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele, se stropeste cu otet, se sareaza si se pipereaza. Mararul, spalat si zvantat, se introduce in burta pestelui. Se curata prazul si se taie fasii. Se curata grapefruitul de coaja (indepartand pielita alba) si se desface felii deasupra unui bol, pentru ca zeama sa nu se risipeasca. Ceapa curatata se toaca marunt. Se incinge untul intr-o tigaie si se pun la calit fasiile de praz si ceapa. Se adauga feliile de grapefruit, zeama si vermutul si se condimenteaza cu sare si anason pisat. Se toarna compozitia intr-o forma unsa, se aseaza deasupra pestele si se da circa 20 de minute la cuptorul incins la 200°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peşte cu garnitură de orez

File de peşte cu garnitură de orez

Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Macrou crocant

Macrou crocant

Macroul spalat, sters im prosop de hartie il tropesc, cu zeama de lamaie.Las cateva minute. Incorporez

21 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 1 macrou curatat de circa 400 g (fara cap)
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 legatura marar
  • 2 fire de praz
  • 1 grapefruit mare (roz)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri vermut alb (sau suc de mere)
  • 1 varf de cutit anason pisat
  • grasime pentru forma.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav "imbracat"in bacon