autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu praz

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 1 macrou curatat de circa 400 g (fara cap), , 1 lingura otet, , sare, , piper proaspat macinat, , 1 legatura marar, , 2 fire de praz, , 1 grapefruit mare (roz), , 1 ceapa, , 1 lingura unt, , 2 linguri vermut alb (sau suc de mere), , 1 varf de cutit anason pisat, , grasime pentru forma.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele, se stropeste cu otet, se sareaza si se pipereaza. Mararul, spalat si zvantat, se introduce in burta pestelui. Se curata prazul si se taie fasii. Se curata grapefruitul de coaja (indepartand pielita alba) si se desface felii deasupra unui bol, pentru ca zeama sa nu se risipeasca. Ceapa curatata se toaca marunt. Se incinge untul intr-o tigaie si se pun la calit fasiile de praz si ceapa. Se adauga feliile de grapefruit, zeama si vermutul si se condimenteaza cu sare si anason pisat. Se toarna compozitia intr-o forma unsa, se aseaza deasupra pestele si se da circa 20 de minute la cuptorul incins la 200°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptori cu cartofi

Somon la cuptori cu cartofi

Eu am lasat la macerat bucatile de somon facute cu sare, piper si zeama de lamaie pentru o ora in

12 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Orez in doua culori

Orez in doua culori

Se spala orezul si se pune la calit in 2 linguri ulei pana devine auriu. Se adauga mazarea si morcovul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 1 macrou curatat de circa 400 g (fara cap)
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 legatura marar
  • 2 fire de praz
  • 1 grapefruit mare (roz)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri vermut alb (sau suc de mere)
  • 1 varf de cutit anason pisat
  • grasime pentru forma.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Orata la cuptor