autor:

deyutza

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu rosii si usturoi

Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1Kg macrou, 2 cepe, 5 rosii, 5 linguri bulion, 5 catei de usturoi, 3 ardei, 1 lamaie, 1 pahar vin alb, ulei, boia ardei, cimbru, sare, piper, 1 legatura de verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza pestele si se condimenteaza. Se aseaza intr\'o tava unsa cu ulei si se adauga ceapa si ardeiul taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosile taiate rondele si se aseaza peste peste, impreuna cu usturoiul taiat felii, boia, se stropeste cu vin, se preseaza cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute.Cand este bine patruns se scoate tava si se prezeaza verdeata si se orneaza cu lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Pestele se curata foarte bine de intestine si resturi. Indepartam capatanile pe care le dam la pisicute.:) Se

44 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1Kg macrou
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 5 linguri bulion
  • 5 catei de usturoi
  • 3 ardei
  • 1 lamaie
  • 1 pahar vin alb
  • ulei
  • boia ardei
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de verdeata

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Ceatal prajit cu mujdei de usturoi