autor:

deyutza

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu rosii si usturoi

Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1Kg macrou, 2 cepe, 5 rosii, 5 linguri bulion, 5 catei de usturoi, 3 ardei, 1 lamaie, 1 pahar vin alb, ulei, boia ardei, cimbru, sare, piper, 1 legatura de verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza pestele si se condimenteaza. Se aseaza intr\'o tava unsa cu ulei si se adauga ceapa si ardeiul taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosile taiate rondele si se aseaza peste peste, impreuna cu usturoiul taiat felii, boia, se stropeste cu vin, se preseaza cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute.Cand este bine patruns se scoate tava si se prezeaza verdeata si se orneaza cu lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Pestele se curata foarte bine de intestine si resturi. Indepartam capatanile pe care le dam la pisicute.:) Se

43 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Macrou a la grec

Macrou a la grec

1. Pestele se curata, se spala si se da cu sare. 2. Se ia o tava, se aseaza pestele si se toarna

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Fructe de mare cu usturoi