Se caleste ceapa taiata marunt pina ce straluceste, se adauga ardeiul gras, sucul de rosii si apoi condimentele
Dupa ce a dat un clocot, se pun bucatile de macrou taiate cam de 4-5 cm si se rastoarna totul intr-un vas ceramic, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 25 de minute.
Se scoate folia, se mai lasa 5 minute in cuptor dupa care se scoate si se presara patrunjelul verde tocat.
Alaturi, un pilaf de orez condimentat este o minunatie !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii