Pestele se curata, se spala si se sareaza cam cu o ora ininte de preparare. Ceapa, morcovul taiate rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc in ulei. Se adauga rosiile taiate rondele (sau 2-3 linguri de bulion), piper, foi de dafin, 1 pahar de vin alb si se lasa la fiert acest sos cam 5-10 minute. Intr-un vas, care va merge la cuptor, se pune sosul mai sus preparat in care se adauga pestele si se da la cuptorul incins pentru 20 - 30 minute. Cand este aproape gata se intoarce pe partea cealalta, sa se rumeneeasca. se serveste cald, presarat cu verdeata si decorat cu felii de lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii