Pestele se curata, se presara cu sare si se lasa timp de 30 minute. Apoi, se cresteaza din loc in loc si, in fiecare crestatura, se presara sare (daca e nevoie - dupa gust), piper, cimbru, se impaneaza cu felii de usturoi si lamaie.
Pestele se aseaza in tava si se toarna uleiul peste el. Rosiile decojite se taie felii sau rondele, se pun deasupra si de jur imprejurul pestelui impreuna cu cateva foi de dafin. Iarna, se poate folosi pasta de tomate dezlegata cu un pic de apa. Se da la cuptor la foc potrivit timp de 40-45 minute. Cand este aproape gata, se pune vinul (cam dupa 30 minute).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii