autor:

Gradisteanu Cristian

» » Mancaruri cu peste

Macrou in pergament

Autor: Gradisteanu Cristian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gradisteanu Cristian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
6 bucati macrou, folie de aluminiu, 4 linguri ulei de masline, 200 g slanina afumata, 1/2 legatura de patrunjel, sare, piper, 2 lingurite ienibahar, felii de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza capul si intestinele de la peste, se spala bine. Slanina se taie in cubulete mici dupa care se caleste in putin ulei (se rumeneste un pic). Slanina rumenita se amesteca cu verdeata tocata fin, ienibaharul si se introduce in cavitatea pestelui. Se foloseste cate o lingua de fiecare peste. Folia de aluminiu se unge cu putin ulei pentru a nu se lipi pestele de ea. Se ruleaza pe peste dupa care se rasucesc capetele, se pun intr-o tava si se orienteaza cu marginea in sus pentru a nu pierde sucul de peste care se formeaza la coacere. Se da la cuptor circa 25-30 minute. Se serveste fierbinte cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in pergament" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Bors de peste

Bors de peste

Borsul de peste este bun si racoritor, plin de legume si sanatos! De regula, atunci cind pregatesc

19 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste crocant

Peste crocant

Curatati pestele si spalati-l bine. Daca e foarte mare, il despicati in doua si fiecare jumatate

22 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    La asa bucate avem pofta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati macrou
  • folie de aluminiu
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g slanina afumata
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite ienibahar
  • felii de lamaie

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

La asa bucate avem pofta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
baby hering cu lamaie