Se indeparteaza capul si intestinele de la peste, se spala bine. Slanina se taie in cubulete mici dupa care se caleste in putin ulei (se rumeneste un pic). Slanina rumenita se amesteca cu verdeata tocata fin, ienibaharul si se introduce in cavitatea pestelui. Se foloseste cate o lingua de fiecare peste. Folia de aluminiu se unge cu putin ulei pentru a nu se lipi pestele de ea. Se ruleaza pe peste dupa care se rasucesc capetele, se pun intr-o tava si se orienteaza cu marginea in sus pentru a nu pierde sucul de peste care se formeaza la coacere. Se da la cuptor circa 25-30 minute. Se serveste fierbinte cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii