autor:

Gradisteanu Cristian

» » Mancaruri cu peste

Macrou in pergament

Autor: Gradisteanu Cristian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gradisteanu Cristian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
6 bucati macrou, folie de aluminiu, 4 linguri ulei de masline, 200 g slanina afumata, 1/2 legatura de patrunjel, sare, piper, 2 lingurite ienibahar, felii de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza capul si intestinele de la peste, se spala bine. Slanina se taie in cubulete mici dupa care se caleste in putin ulei (se rumeneste un pic). Slanina rumenita se amesteca cu verdeata tocata fin, ienibaharul si se introduce in cavitatea pestelui. Se foloseste cate o lingua de fiecare peste. Folia de aluminiu se unge cu putin ulei pentru a nu se lipi pestele de ea. Se ruleaza pe peste dupa care se rasucesc capetele, se pun intr-o tava si se orienteaza cu marginea in sus pentru a nu pierde sucul de peste care se formeaza la coacere. Se da la cuptor circa 25-30 minute. Se serveste fierbinte cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in pergament" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap romanesc in folie de aluminiu

Crap romanesc in folie de aluminiu

Se sareaza pestele si se lasa la frigider 1 ora ca sa traga sarea. Se scoate dupa 1 ora si se pune

5 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
Guvizi de apa dulce prajiti

Guvizi de apa dulce prajiti

Guvidele este un peste tare gustos,cu carnea alba,fara oase multe si fara solzi...Guvidele traieste

11 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    La asa bucate avem pofta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati macrou
  • folie de aluminiu
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g slanina afumata
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite ienibahar
  • felii de lamaie

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

La asa bucate avem pofta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco