Taie pestele in 3-4 bucati, aseaza-l intr-un vas, care va merge la cuptor,(macroul sa fie pus orizontal, pana se acopera fundul vasului), apoi adaugi ceapa taiata dupa preferinta (rondele, julien sau marunt), morcovii taiati la fel dupa preferinta (rondele, julien sau rasi pe razatoare), vinul, uleiul,apa, foile de dafin piperul si sarea. Deasupra toarna bulionul dizolvat cu putina apa. Acopera (cu un capac, cu folie de aluminiu etc) si da la cuptor (cuptorul sa fie incins) circa 2 ore. Cat timp fierbe, nu amesteca, pentru a nu strivi pestii! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii