autor:

Gaby

» » Mancaruri cu peste

Macrou in sos tomat

Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
4 pesti macrou, 5-6 rosii,5-6 catei de usturoi,1 legatura de patrunjel,2-3 linguri de faina,sare, piper si alte condimente dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se spale se curta,si se taie in bucati de 3-4 cm.le sarezi le dai prin faina si le asezi intr-o tava cu ulei.oparesti rosiile, le decojesti,le tai cubulete si le pui peste peste in tava .Se pun dupa gust condimentele si usturoiul pisat. Dai tava la cuptor la foc potrivit si cand pestele e bine patruns se adauga si patrunjelul tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 1 comentariu

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Reteta foarte buna,foarte PRACTIC IN BUCATARIE,iese mai buna daca se modifica putin.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 pesti macrou
  • 5-6 rosii,5-6 catei de usturoi,1 legatura de patrunjel,2-3 linguri de faina,sare
  • piper si alte condimente dupa gust.

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

Reteta foarte buna,foarte PRACTIC IN BUCATARIE,iese mai buna daca se modifica putin.

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez