Autor:
roro (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 24 martie 2009
Ingrediente
1 kg macrou, 1/2 cană ulei, o ceaşcă mică cu oţet de mere, vegeta, piper, foi de dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curăţă peştele, se taie in bucăţi de aprox.2 cm şi se pune intr-o cratiţă cu ulei. Deasupra se toarna oţetul, se adaugă vegeta, piper, 2 foi de dafin şi apă. Lichidul format trebuie să fie cam de 2-3 cm deasupra peştelui.
Se bagă în cuptorul incins, iar după ce a dat in clocot se lasă focul mai mic. Trebuie să stea la cuptor cel puţin 1 oră pentru ca oasele să se macereze.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Se ia macroul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se umple cu feliute subtiri de lamaie
36 voturi
4 comentarii
1h 15 min
Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii,se spala bine,se zvanta si se sareaza.Se
34 voturi
4 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate