autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Macrou la cuptor

Autor: roro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 kg macrou, 1/2 cană ulei, o ceaşcă mică cu oţet de mere, vegeta, piper, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă peştele, se taie in bucăţi de aprox.2 cm şi se pune intr-o cratiţă cu ulei. Deasupra se toarna oţetul, se adaugă vegeta, piper, 2 foi de dafin şi apă. Lichidul format trebuie să fie cam de 2-3 cm deasupra peştelui.
Se bagă în cuptorul incins, iar după ce a dat in clocot se lasă focul mai mic. Trebuie să stea la cuptor cel puţin 1 oră pentru ca oasele să se macereze.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de macrou la cuptor

File de macrou la cuptor

Se preincalzeste cuptorul. Se spala si se curata pestele, se taie file. Se unge fiecare bucata

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora. Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu,

15 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • 1/2 cană ulei
  • o ceaşcă mică cu oţet de mere
  • vegeta
  • piper
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Hering marinat cu legume