autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Macrou la cuptor

Autor: roro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 kg macrou, 1/2 cană ulei, o ceaşcă mică cu oţet de mere, vegeta, piper, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă peştele, se taie in bucăţi de aprox.2 cm şi se pune intr-o cratiţă cu ulei. Deasupra se toarna oţetul, se adaugă vegeta, piper, 2 foi de dafin şi apă. Lichidul format trebuie să fie cam de 2-3 cm deasupra peştelui.
Se bagă în cuptorul incins, iar după ce a dat in clocot se lasă focul mai mic. Trebuie să stea la cuptor cel puţin 1 oră pentru ca oasele să se macereze.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi

Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi

Se pregateste pestele, se dezgheata, se spala, se taie capetele care nu ne trebuie si apoi se taia

16 voturi    12 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
File de macrou la cuptor

File de macrou la cuptor

Se preincalzeste cuptorul. Se spala si se curata pestele, se taie file. Se unge fiecare bucata

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • 1/2 cană ulei
  • o ceaşcă mică cu oţet de mere
  • vegeta
  • piper
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dorada cu ciuperci