autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu peste

MACROU LA CUPTOR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Eu am folosit macrou proaspat dar se poate folosi cu acelasi rezultat macrou congelat ., , un pahar ulei de care aveti, un pahar otet de mere indoit cu apa, sare, piper rasnit, piper boabe, boabe coriandru, 2 foi de dafin, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

34 voturi

Mod de preparare

Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii,se spala bine,se zvanta si se sareaza.Se poate pregati atat intreg cat si taiat in bucati.
Se aseaza in tava in care am pus deja uleiul,otetul indoit cu apa si condimentele dupa gust.Se introduce la cuptor pana se rumeneste frumos .Se serveste cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "MACROU LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi

Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi

Se pregateste pestele, se dezgheata, se spala, se taie capetele care nu ne trebuie si apoi se taia

16 voturi    12 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Am curatat pestele de mate,am taiat capul,l-am spalat,dat cu sare si piper peste el apoi pus in tava,am

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • vera

    vera (Chef de cuisine):

    am adaugat ceapa rondele si rondele de morcov A iesit deosebit de bun!!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Foarte bun..........eu ii mai pun si o ceapa taiata pestisori si un morcov rondele.........te lingi pe degete.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Pestele e o mancare extraordinara!

  • Fara foto

    luminita222 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    E bun macroul ....mai ales condimentat si dat prin faina de malai si apoi prajit si cu putin mujdei de usturoi ...si cu mamaliguta pe langa :)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Buun!!!! O idee pentru Florii.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

34 voturi

Ingrediente

  • Eu am folosit macrou proaspat dar se poate folosi cu acelasi rezultat macrou congelat .
  • un pahar ulei de care aveti
  • un pahar otet de mere indoit cu apa
  • sare
  • piper rasnit
  • piper boabe
  • boabe coriandru
  • 2 foi de dafin
  • lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

49 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

mac myra (Chef de cuisine)

Foarte bun..........eu ii mai pun si o ceapa taiata pestisori si un morcov rondele.........te lingi pe degete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Pastrama din piept de curcan