autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu peste

MACROU LA CUPTOR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Eu am folosit macrou proaspat dar se poate folosi cu acelasi rezultat macrou congelat ., , un pahar ulei de care aveti, un pahar otet de mere indoit cu apa, sare, piper rasnit, piper boabe, boabe coriandru, 2 foi de dafin, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

34 voturi

Mod de preparare

Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii,se spala bine,se zvanta si se sareaza.Se poate pregati atat intreg cat si taiat in bucati.
Se aseaza in tava in care am pus deja uleiul,otetul indoit cu apa si condimentele dupa gust.Se introduce la cuptor pana se rumeneste frumos .Se serveste cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "MACROU LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Am curatat pestele de mate,am taiat capul,l-am spalat,dat cu sare si piper peste el apoi pus in tava,am

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume

Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume

Se curata pestii si se spala bine. Se sterg cu un prosop curat de bucatarie. Se maseaza bine cu condimente

20 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • vera

    vera (Chef de cuisine):

    am adaugat ceapa rondele si rondele de morcov A iesit deosebit de bun!!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Foarte bun..........eu ii mai pun si o ceapa taiata pestisori si un morcov rondele.........te lingi pe degete.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Pestele e o mancare extraordinara!

  • Fara foto

    luminita222 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    E bun macroul ....mai ales condimentat si dat prin faina de malai si apoi prajit si cu putin mujdei de usturoi ...si cu mamaliguta pe langa :)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Buun!!!! O idee pentru Florii.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

34 voturi

Ingrediente

  • Eu am folosit macrou proaspat dar se poate folosi cu acelasi rezultat macrou congelat .
  • un pahar ulei de care aveti
  • un pahar otet de mere indoit cu apa
  • sare
  • piper rasnit
  • piper boabe
  • boabe coriandru
  • 2 foi de dafin
  • lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

mac myra (Chef de cuisine)

Foarte bun..........eu ii mai pun si o ceapa taiata pestisori si un morcov rondele.........te lingi pe degete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi