Am curatat pestele de mate,am taiat capul,l-am spalat,dat cu sare si piper peste el apoi pus in tava,am crestat putin pestele pe spate,am curatat morcovul l-am spalat si taiat felite cat mai subtiri,le-am pus peste tot in tava,ceapa am taiat-o fideluta aceasta asezata la fel,usturoiu curatat taiat feliute am pus in crestatura pestelui restul de usturoi in tava,am pus foile de dafin, rosile taiate feliute printre peste,apa cat cuprinde pestele in tava,l-am pus la cuptor pentru 40 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii