Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora.
Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului.
Se unge folia cu ulei de masline, se aseaza macroul si peste el mai pune un pic de ulei de masline si se taie felii de ceapa rosie si usturoi, se acopera cu o alta folie pe care o imbinam cu cea din vas si o facem ca o punga ermetica .
Se da la cuptor 30 de minute, dupa care se scoate folia de deasupra si se rumeneste timp de 10 minute .
Este foarte , foarte bun si delicios linga cartofi natur sau orez condimentat, va doresc pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii