autor:

Daniela

» » Mancaruri cu peste

Macrou la cuptor

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
6 bucati macrou, sare, piper, rozmarin, praf de chili, foi de dafin, curry, 1 ceapa rosie, 2 catei de usturoi, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora.
Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului.
Se unge folia cu ulei de masline, se aseaza macroul si peste el mai pune un pic de ulei de masline si se taie felii de ceapa rosie si usturoi, se acopera cu o alta folie pe care o imbinam cu cea din vas si o facem ca o punga ermetica .
Se da la cuptor 30 de minute, dupa care se scoate folia de deasupra si se rumeneste timp de 10 minute .
Este foarte , foarte bun si delicios linga cartofi natur sau orez condimentat, va doresc pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza. Se asaza pestele intr-o tava unsa

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
File de macrou la cuptor

File de macrou la cuptor

Se preincalzeste cuptorul. Se spala si se curata pestele, se taie file. Se unge fiecare bucata

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte bun si gustos!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Daniela,vreau si eu........stii doar ca imi place pestele.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Bun, bun de tot, orice tip, macrou, cod, pastrav, merlucius....peste sa fie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Arata tare bine...Imi place foarte mult pestele...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      f. bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Delicios si aromat!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      lol...cum arata!!!!! Felicitari Daniela!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Imi place foarte mult!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon