Dupa ce curatati pestele, il spalati , sarati si condimenteati; toate cu o ora inainte de preparare. Ceapa si morcovul taiate, telina rasa pe razatoare se calesc , se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de lamaie. Dupa ce se fierb toate cam 10 min , se rastoarna legumele intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se baga la cuptor timp de 30 min la foc potrivit. Se serveste cald si presarat cu patrunjel si/sau rondele de lamaie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii