autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu peste

Macrou la gratar cu sos de usturoi

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
2 bucati de macrou, oregano, busuioc, ulei, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.Se ung cu putin ulei pe ambele parti.

Apoi condimenteaza dupa gust.Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele.Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos.

Se prajesc frumos pe ambele parti.

Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.Pentru mujdei..dupa ce ati zdrobit usturoiul in frecati cu ulei,si apoi adaugati smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu sos

Creveti cu sos

Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat,

7 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Cod Alaska cu rosii si fasole galbena