Reteta postata pe: 10 iulie 2009
Ingrediente
2 bucati de macrou, oregano, busuioc, ulei, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.Se ung cu putin ulei pe ambele parti.
Apoi condimenteaza dupa gust.Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele.Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos.
Se prajesc frumos pe ambele parti.
Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.Pentru mujdei..dupa ce ati zdrobit usturoiul in frecati cu ulei,si apoi adaugati smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Spalam bine pestii (trebuie sa fie intregi), ii uscam cu hartie, punem sare intr-o tava de un deget
8 voturi
2 comentarii
30 min
Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate