autor:

gheorghe irina

» » Mancaruri cu peste

Macrou la gratar cu sos de usturoi

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
2 bucati de macrou, oregano, busuioc, ulei, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.Se ung cu putin ulei pe ambele parti.

Apoi condimenteaza dupa gust.Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele.Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos.

Se prajesc frumos pe ambele parti.

Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.Pentru mujdei..dupa ce ati zdrobit usturoiul in frecati cu ulei,si apoi adaugati smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
hering la cuptor

hering la cuptor

Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in

13 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Stiuca cu legume

Stiuca cu legume

Se curata stiuca de solzi apoi se taie in partea de sus,pe spinare,indepartand cu grija spinarea

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de peste,prajit