1. Se curata macroul de intestine, se taie capul si coada. Se spala sub jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.
2. Dupa ce s-au scurs, se taie paralel cu sira spinarii in doua bucati fiecare peste.
3. Se presara cu condimente fiecare bucata in parte, se aseaza intr-un vas si se lasa la frigider pentru 2-3 ore.
4. Se incinge grillul si se aseaza jumatatile de macrou pe el. Se lasa 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe un platou.
5. Se servesc alaturi de cartofi natur, mujdei de usturoi si zeama de lamaie. Este foarte bun atat cald, cat si rece.
Pofta buna !
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii