1. Se curata macroul de intestine, se taie capul si coada. Se spala sub jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.
2. Dupa ce s-au scurs, se taie paralel cu sira spinarii in doua bucati fiecare peste.
3. Se presara cu condimente fiecare bucata in parte, se aseaza intr-un vas si se lasa la frigider pentru 2-3 ore.
4. Se incinge grillul si se aseaza jumatatile de macrou pe el. Se lasa 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe un platou.
5. Se servesc alaturi de cartofi natur, mujdei de usturoi si zeama de lamaie. Este foarte bun atat cald, cat si rece.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii