Se curata pestele, se spala bine, se taie bucati de aproximativ 5 cm., se pudreaza cu sare si se aseaza intr-un castron mare. Se curata ceapa si morcovii, se taie felii subtiri si se aseaza peste peste, in castron. Separat s fierbe otetul cu o cana de apaw, sare, foi de dafin si piper boabe. Dupa ce da in clocot se toarna peste pestele din castron, avand grija s-al acopere bine. Se lasa astfel 2-3 ore apoi se aseaza pestele cu tot cu zarzavat in borcane. Deasupra se toarna cate o lingura de ulei si sosul marinat. Se acopera cu capace si se depoziteaza la loc racoros.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii