autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Macrou pe gril

Autor: alexandra (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
2 pesti, condimente, ulei masline

Dificultate: Medie Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce pestii au fost curatati se taie in bucati potrivite, se ung pe ambele parti cu ulei de masline ( pt ca sa nu se prinda, dar si pentru un gust bun) se condimenteaza dupa gustul fiecaruia si se pune pe gril.
Este o reteta foarte simpla dar foarte sanatoasa si gustoasa.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe gril" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Pestele prajit Pestele se taie felii mai mari si se pune intr-o tava . Se sareaza, se condimenteaza

29 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada la gratar pe pat de cus-cus

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins intr-un

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pesti
  • condimente
  • ulei masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Somon la cuptor, pe pat de cous-cous