autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Madlene

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
4 oua, 1 lingura de amoniac stins, 1 cana de lapte, 1 paharel de ulei, 3 cani de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se pun in forma speciala de madlene si facultativ punem nuca, rahat sau finetti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Madlene cu lamaie

Madlene cu lamaie

Pastram cateva ore ingredientele la temperatura camerei. Intr-un castron, amestecam ouale cu un

1 vot    1 comentariu
40 min
Prajituri
Madlene cu vanilie si lavanda

Madlene cu vanilie si lavanda

Se incalzeste cuptorul la 180 gr C. Intr-un castron se cern faina, amidonul, praful de copt si sarea. Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Nu am forme, dar merge si in tava de chec.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 lingura de amoniac stins
  • 1 cana de lapte
  • 1 paharel de ulei
  • 3 cani de faina

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Nu am forme, dar merge si in tava de chec.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida