autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Madlene

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
4 oua, 1 lingura de amoniac stins, 1 cana de lapte, 1 paharel de ulei, 3 cani de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se pun in forma speciala de madlene si facultativ punem nuca, rahat sau finetti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Madlene

Madlene

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile pe rand si albusurile spuma batute cu zaharul

3 voturi    2 comentarii
50 min
Prajituri
Madlene

Madlene

Se incalzeste cuptorul la 190 g C. Se topeste untul la foc mic apoi se lasa la racit. Se

9 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

    Nu am forme, dar merge si in tava de chec.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 lingura de amoniac stins
  • 1 cana de lapte
  • 1 paharel de ulei
  • 3 cani de faina

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Nu am forme, dar merge si in tava de chec.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu gem si faramaturi