Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Intru-n vas se amesteca smintina cu oua unt si ulei.In alt vas se amesteca faina cu zaharul si se adauga la amestecul cu oua si se amesteca putin pina se cuprind toate ingridentele,se adauga ciocolata si fragii.Intr-o tava de cuptor se aseaza forme ptr mafini sau manjete mari se toarna din compozitie pina la 3/4 din forma si se coace 20-25 de minute.Cind sint rumenite se scot se lasa sa se raceasca si se pot scoate din forme.
Se pot pastra pina la 4 zile in frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii