autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Mafinim cu ciocolata si fragi

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
200 gr de smintina 15%, 2oua, 100 gr de unt topit, 2 linguri de ulei, 2pahare de faina ptr prajituri(280gr), , 3/4pahar de zahar(150gr), 100 gr ciocolata alba sfirmata bucatele, 120 gr de fragi proaspeti sau congelati

Dificultate: Redusa Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Intru-n vas se amesteca smintina cu oua unt si ulei.In alt vas se amesteca faina cu zaharul si se adauga la amestecul cu oua si se amesteca putin pina se cuprind toate ingridentele,se adauga ciocolata si fragii.Intr-o tava de cuptor se aseaza forme ptr mafini sau manjete mari se toarna din compozitie pina la 3/4 din forma si se coace 20-25 de minute.Cind sint rumenite se scot se lasa sa se raceasca si se pot scoate din forme.
Se pot pastra pina la 4 zile in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mafinim cu ciocolata si fragi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu ness

Prajitura cu ness

Frecam cele 7 galbenusuri cu un praf de sare si cu cele 7 linguri de ulei, punem uleiul ca la maioneza,

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Mucenici umpluti

Mucenici umpluti

Dizolvi faina in jumatate cana apa calda cu o lingurita de zahar si 2 linguri de faina(10 minute

33 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 august 2012

    Mafins sant prajiturele minunate si poci sa le faci cu diferite gusturi-am facut cu o surpriza inauntru si ptr ca trebuia sa vizitez o ruda i-am adus surpriza cateva mafins-vezi foto.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    O bunatate.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Cat de bune trebuie sa fie.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Cu fragi sunt un deliciu!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Delicioase!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      O bunatate,prezentarea este foarte frumoasa.Ai votul meu si felicitari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Daca spui ca sunt cu fragi....inseamna ca e o minunatie !!! Hmmmmm ce buni sunt !!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Un deliciu

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

  • 200 gr de smintina 15%
  • 2oua
  • 100 gr de unt topit
  • 2 linguri de ulei
  • 2pahare de faina ptr prajituri(280gr)
  • 3/4pahar de zahar(150gr)
  • 100 gr ciocolata alba sfirmata bucatele
  • 120 gr de fragi proaspeti sau congelati

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Mafins sant prajiturele minunate si poci sa le faci cu diferite gusturi-am facut cu o surpriza inauntru si ptr ca trebuia sa vizitez o ruda i-am adus surpriza cateva mafins-vezi foto.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide