autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Mafinim cu ciocolata si fragi

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
200 gr de smintina 15%, 2oua, 100 gr de unt topit, 2 linguri de ulei, 2pahare de faina ptr prajituri(280gr), , 3/4pahar de zahar(150gr), 100 gr ciocolata alba sfirmata bucatele, 120 gr de fragi proaspeti sau congelati

Dificultate: Redusa Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Intru-n vas se amesteca smintina cu oua unt si ulei.In alt vas se amesteca faina cu zaharul si se adauga la amestecul cu oua si se amesteca putin pina se cuprind toate ingridentele,se adauga ciocolata si fragii.Intr-o tava de cuptor se aseaza forme ptr mafini sau manjete mari se toarna din compozitie pina la 3/4 din forma si se coace 20-25 de minute.Cind sint rumenite se scot se lasa sa se raceasca si se pot scoate din forme.
Se pot pastra pina la 4 zile in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mafinim cu ciocolata si fragi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 august 2012

    Mafins sant prajiturele minunate si poci sa le faci cu diferite gusturi-am facut cu o surpriza inauntru si ptr ca trebuia sa vizitez o ruda i-am adus surpriza cateva mafins-vezi foto.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    O bunatate.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Cat de bune trebuie sa fie.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Cu fragi sunt un deliciu!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Delicioase!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      O bunatate,prezentarea este foarte frumoasa.Ai votul meu si felicitari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Daca spui ca sunt cu fragi....inseamna ca e o minunatie !!! Hmmmmm ce buni sunt !!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Un deliciu

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

  • 200 gr de smintina 15%
  • 2oua
  • 100 gr de unt topit
  • 2 linguri de ulei
  • 2pahare de faina ptr prajituri(280gr)
  • 3/4pahar de zahar(150gr)
  • 100 gr ciocolata alba sfirmata bucatele
  • 120 gr de fragi proaspeti sau congelati

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Mafins sant prajiturele minunate si poci sa le faci cu diferite gusturi-am facut cu o surpriza inauntru si ptr ca trebuia sa vizitez o ruda i-am adus surpriza cateva mafins-vezi foto.

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Furnicar