Spalam bine salata, ceapa si marar. Le taiem marunt. Spalam bine inima, plamani, ficat, pulpa de miel, burta si matele de miel si le taiem bucatele. Curatam bine cele 4 picioare si le taiem marunt. Punem la fiert fara apa. Daca vedeti ca e uscata adaugam putin apa. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mediu. Cind ingredientele sunt fierte, batem bine oualele adaugam zeama de lamaie peste si amestecam bine. Cu polonicul luam zeama calda si punem peste compozitia de oua si amestecam bine. Aceasta compozitie o punem peste ingrediente si miscam oala fara sa amestecam. Iese ca o crema . Atentie: oualele trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a nu se taia
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii