autor:

strumfii bucatari

» » Retete de Pasti

Magiritsa (supa specific Pastelui in Grecia)

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 26 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 26 aprilie 2016

Ingrediente
2 salate, Marar, Carne de miel ( eu am pus pulpa de miel, taiata bucati), Sare, Piper, Inima, ficat, plamani de miel, 1 burta de miel, Ceapa proaspata, 4 picioare de miel, Apa, Mate, 4 oua, 4 lamai

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam bine salata, ceapa si marar. Le taiem marunt. Spalam bine inima, plamani, ficat, pulpa de miel, burta si matele de miel si le taiem bucatele. Curatam bine cele 4 picioare si le taiem marunt. Punem la fiert fara apa. Daca vedeti ca e uscata adaugam putin apa. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mediu. Cind ingredientele sunt fierte, batem bine oualele adaugam zeama de lamaie peste si amestecam bine. Cu polonicul luam zeama calda si punem peste compozitia de oua si amestecam bine. Aceasta compozitie o punem peste ingrediente si miscam oala fara sa amestecam. Iese ca o crema . Atentie: oualele trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a nu se taia
Daca ti-a placut reteta noastra "Magiritsa (supa specific Pastelui in Grecia)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

20 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Pasca cu branza fara faina

Pasca cu branza fara faina

In oala mixerului se bat ouale bine cu zaharul pana devine o componenta spumoasa se adauga budinca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 salate
  • Marar
  • Carne de miel ( eu am pus pulpa de miel
  • taiata bucati)
  • Sare
  • Piper
  • Inima
  • ficat
  • plamani de miel
  • 1 burta de miel
  • Ceapa proaspata
  • 4 picioare de miel
  • Apa
  • Mate
  • 4 oua
  • 4 lamai

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Muschi de porc sibian Muschi de porc sibian

Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Cozonac Leopard Cozonac Leopard

Cozonacul leopard nu numai ca este usor de preparat, dar este si un deliciu cu care va puteti impresiona musafirii oricand, dar mai

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Drob de pui cu leurda