Magiritsa (supa specific Pastelui in Grecia)

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Magiritsa (supa specific Pastelui in Grecia)

Ingrediente

  • 2 salate
  • Marar
  • Carne de miel ( eu am pus pulpa de miel, taiata bucati)
  • Sare
  • Piper
  • Inima, ficat, plamani de miel
  • 1 burta de miel
  • Ceapa proaspata
  • 4 picioare de miel
  • Apa
  • Mate
  • 4 oua
  • 4 lamai

Mod de preparare

Spalam bine salata, ceapa si marar. Le taiem marunt. Spalam bine inima, plamani, ficat, pulpa de miel, burta si matele de miel si le taiem bucatele. Curatam bine cele 4 picioare si le taiem marunt. Punem la fiert fara apa. Daca vedeti ca e uscata adaugam putin apa. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mediu. Cind ingredientele sunt fierte, batem bine oualele adaugam zeama de lamaie peste si amestecam bine. Cu polonicul luam zeama calda si punem peste compozitia de oua si amestecam bine. Aceasta compozitie o punem peste ingrediente si miscam oala fara sa amestecam. Iese ca o crema . Atentie: oualele trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a nu se taia

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura