Magiun de capsuni

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Magiun de capsuni

Ingrediente

  • 2 kg capsuni de tara
  • 1 kg de zahar
  • 1 lamaie
  • 1 pastaie de vanilie optional

Mod de preparare

Capsunile se spala, li se scot coditele si se paseaza cu mixerul. Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade zeama adaugam zaharul si vanilia. Spumam ori de cate ori este nevoie si la sfarsit verificam daca s-a inchegat suficient. Borcanele trebuie bine spalate, sterilizate si uscate. Le punem putin la cuptor si punem gemul fierbinte. Mai dam putin la cuptor sa prinda o pojghita deasupra dupa care capacim si le punem in paturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise