Autor:
susu (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 17 noiembrie 2014
Ingrediente
2 kg capsuni de tara, 1 kg de zahar, 1 lamaie, 1 pastaie de vanilie optional
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Capsunile se spala, li se scot coditele si se paseaza cu mixerul. Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade zeama adaugam zaharul si vanilia. Spumam ori de cate ori este nevoie si la sfarsit verificam daca s-a inchegat suficient. Borcanele trebuie bine spalate, sterilizate si uscate. Le punem putin la cuptor si punem gemul fierbinte. Mai dam putin la cuptor sa prinda o pojghita deasupra dupa care capacim si le punem in paturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Magiun de capsuni" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate