Capsunile se spala, li se scot coditele si se paseaza cu mixerul. Se pun pe foc mic si dupa ce mai scade zeama adaugam zaharul si vanilia. Spumam ori de cate ori este nevoie si la sfarsit verificam daca s-a inchegat suficient. Borcanele trebuie bine spalate, sterilizate si uscate. Le punem putin la cuptor si punem gemul fierbinte. Mai dam putin la cuptor sa prinda o pojghita deasupra dupa care capacim si le punem in paturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii