Prunele se desfac in doua,fara sa se decojeasca ,se scot samburii si se pun la fiert cu o ceasca de apa.Se fierb bine pana incep sa scada.Cand este gata se adauga zahar si doua lingurite esenta de vanilie.Se toarna fierbinte in borcane incalzite.Se pun la cuptor dupa ce sa stins focul ca sa formeze o crusta deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii