autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

maioneza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
oua, sare, sare de lamaie, mustar, margarina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se zdrobesc galbenusurile , se adauga sare si mustar apoi se amesteca continuu. Compozitia astfel obtinuta se bate cu mixerul, se adauga margarina si se continua amestecarea pana se omogenizeaza. Se adauga treptat cate putin ulei, iar la sfarsit se adauga sarea de lamaie dizolvata si se mai bate totul cateva minute, pana cand maioneza capata consistenta dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Salata de telina cu maioneza din iaurt

Salata de telina cu maioneza din iaurt

Punem la fiert telina in apa cu sare. Cand este fiarta, furculita intra usor in ea. Dupa ce a fiert

2 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Ouale fierte se taie in jumatati,scoate galbenusele cu grija amesteca cu pateul,sare,piper,patrunjel

8 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu gem de caise