autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

maioneza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
oua, sare, sare de lamaie, mustar, margarina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se zdrobesc galbenusurile , se adauga sare si mustar apoi se amesteca continuu. Compozitia astfel obtinuta se bate cu mixerul, se adauga margarina si se continua amestecarea pana se omogenizeaza. Se adauga treptat cate putin ulei, iar la sfarsit se adauga sarea de lamaie dizolvata si se mai bate totul cateva minute, pana cand maioneza capata consistenta dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Ciuperci cu mărar și maioneză

Ciuperci cu mărar și maioneză

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci
Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã. Pentru

20 voturi    10 comentarii
30 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle