Se zdrobesc galbenusurile , se adauga sare si mustar apoi se amesteca continuu. Compozitia astfel obtinuta se bate cu mixerul, se adauga margarina si se continua amestecarea pana se omogenizeaza. Se adauga treptat cate putin ulei, iar la sfarsit se adauga sarea de lamaie dizolvata si se mai bate totul cateva minute, pana cand maioneza capata consistenta dorita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii