Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra.
Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra si putina sare si de asemeni smantana de gatit pe foc mic sau potrivit.
Intr-un alt vas amestecam amidonul de porumb cu restul laptelui sa se desfaca bine si cand laptele fierbe, se adauga amidonul desfacut si amestecam tot timpul pana se face o crema consistenta. Se ia de pe foc. Se adauga esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca.
Topingul-
Se pun fructele intr-o cratita cu 2 linguri de zahar si sucul de lamaie si 2-3 linguri de apa se fierbe pe foc mic pana sosul se strange putin.
Pudingul care s-a racit se imparte in portii se lasa sa se raceasca bine cateva ore si se serveste cu fructele puse deasupra.
Usor si foarte gustos.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii