Intr-un vas cu apa in clocot si sare se adauga progresiv, sub forma de ploaie, malaiul cernut si se bate cu telul. Se continua fierberea la foc potrivit, amestecind pina dispar cocoloasele si devine mai consistenta, dupa preferintele fiecaruia. Cind este aproape gata, se adauga untul si sa mai amesteca o data. Se rade telemeaua si sa unge o tava cu unt. Dupa ce este gata mamaliga, se pune in tava, asezind cite un rind de mamaliga si unul de brinza. Se repeta operatia in straturi alternative, astfel incît deasupra si fie mamaliga, in care se formeaza cuiburi cu un polonic mic si se sparge cite un ou, apoi se introduce tava la cuptor, unde se tine cca. 10 - 15 minute.
Cind este gata rumenita, se scoate din cuptor si se porţionează cite doua oua la portie. Se serveste calda pe platou sau in farfurie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii