Reteta postata pe: 30 martie 2009
Ingrediente
- 2 cani de malai adica 500 de grame, - sare dupa gust, - o lingurita de ulei sau de untura
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1.Punem apa la fiert in care adaugam sare, o lingurita de ulei sau de untura si o dam in clocot
2.Cand clocoteste adaugam malaiul treptat si amestecam cu telul din abundenta pentru a nu se prinde aproximativ 45 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "MAMALIGA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cartofii se fierb,decojiti,cu putina sare;cind sint fierti(dupa cca30 minute),se paseaza si se sareaza
Bucatele de porc
Spalam bine carnea. Lasam sa se scurga bine. Spalam si curatam ardeiul si usturoiul.
3 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009
Eu pun faina de malai putin inainte de a fierbe apa si nu se fac cocoloase.
Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009
Pentru ca sa nu faca mamaliga cocolosi , inainte de a o pune in apa sa fiarba, o udam cu putina apa...