Se pune apa intr-un ceaun mic (pentru 4 persoane). Punem un praf de sare si un praf de malai, apoi il lasam sa fiarba dupa ce incepe sa fiarba punem malai pana ce se ingroasa malaiul adaugam o lingura de ulei (eu am pus ulei de masline)si amestecam ca sa nu faca cocoloase (uleiul ajuta sa nu faca cocoloase). Cand mamaliga s-a fiert il punem pe farfurie sau pe un fund. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii