1. Se pun cei 2 l de apa la fiert impreuna cu 50 g unt si o mana de malai.
2. Cand apa fierbe se adauga restul de malai si se amsteca foarte bine. Se lasa la foc mic timp de 15-20 minute, amestecand din cand in cand.
3. Intre timp se taie ciolanul cubulete si se frige intr-o tigaie. Cand s-a rumenit se stinge focul.
4. Branza proaspata se amesteca cu cea telemea.
5. Intr-un vas de yena se adauga putin unt si se ung peretii vasului.
6. Se aseaza prima oara un strat subtire de mamaliguta, apoi unul de branza, iar mamaliguta, stratul de ciolan afumat, iar mamaliga si la final un strat de branza. Se pune untul ramas deasupra si se baga in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si cu o ceapa alaturi.
Pofta buna!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii