1. Se pun cei 2 l de apa la fiert impreuna cu 50 g unt si o mana de malai.
2. Cand apa fierbe se adauga restul de malai si se amsteca foarte bine. Se lasa la foc mic timp de 15-20 minute, amestecand din cand in cand.
3. Intre timp se taie ciolanul cubulete si se frige intr-o tigaie. Cand s-a rumenit se stinge focul.
4. Branza proaspata se amesteca cu cea telemea.
5. Intr-un vas de yena se adauga putin unt si se ung peretii vasului.
6. Se aseaza prima oara un strat subtire de mamaliguta, apoi unul de branza, iar mamaliguta, stratul de ciolan afumat, iar mamaliga si la final un strat de branza. Se pune untul ramas deasupra si se baga in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si cu o ceapa alaturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii