Mamaliga
Intr-un ceaun sau o oala cu fund dublu se pune apa cu sarea la fiert.Cind apa incepe sa fiarba se presoara putina faina deasupra si daca fierbe se face foc mic si se presoara restul fainii amestecind tot timpul pina se intareste putin.(de amestecat cel putin 20 de minute cu o lingura de lemn.)Cind mamaliga este gata o rastorn pe un platou si oacopar cu ceaunul ca sa se mentina calda.
Ficateii se prajesc intr-o tigaie si ceapa taiata solzi in alta pina devine aurie.
Pe o farfurie se pune o portie de mamaliga se aseaza putin si deasupra se pune o parte din ficatei si ceapa prajita .Totul trebuie sa fie cald.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii